Άνοιξη 2020

Κάθε εποχή έχει τις δικές τις ιδιαίτερες ανάγκες στην επικοινωνία. Εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζουν σε αυτή τη χρονική περίοδο. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, φροντίστε το αγαπημένο σας smartphone και αλλάξτε επίπεδο στην επικοινωνία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Στην ttec θα βρείτε ενδιαφέροντα και αξιόπιστα χρηστικά αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα στην επικοινωνία σας. Βάσεις αυτοκινήτου για smartphone που λύνουν τα χέρια στους οδηγούς, ζώνες και περιβραχιόνια για να στηρίζουν τα smartphones των αθλητών και πολλά άλλα αντικείμενα που κάνουν πιο άνετη την επικοινωνία σας, θα τα βρείτε όλα εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το brand ttec από την ίδρυσή του είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το τρίπτυχο ποιότητα-αισθητική-λειτουργικότητα στην επικοινωνία παρέχοντας κορυφαία αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Η μητρική εταιρία ttec έχει δυναμική παρουσία σε πάνω από 25 χώρες και 25000 καταστήματα με τις πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια προϊόντων παγκοσμίως. Στην Ελλάδα φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά αυτές τις αξίες και τα ιδανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που θα καλύψουν όλες τους τις ανάγκες στην επικοινωνία με μοναδική λειτουργικότητα και εντυπωσιακή αισθητική. Όλα τα προϊόντα ttec εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Business Telecom Solutions. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία 15 χρόνια με εγχώριες και μεγάλες διεθνείς συνεργασίες. Στόχος μας η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών με υποδειγματική τεχνική υποστήριξη και ότι άλλο χρειαστεί. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες και πίσω από τα προϊόντα μας για να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας που σας αξίζει

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

@ttec.gr