Αλλαγές & Επιστροφές

Αλλαγές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ttec.gr πραγματοποιεί αλλαγές και επιστροφές σε προϊόντα όταν τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις.Η επιστροφή μπορεί να γίνει το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική του συσκευασία. Μαζί με το προϊόν θα πρέπει να προσκομιστεί το αποδεικτικό της εταιρείας μεταφοράς, το οποίο  συνοδεύει το δέμα κατά την παραλαβή.

Σε περίπτωση που κατά την επιστροφή, τα προϊόντα τραυματιστούν από αστοχία στην  συσκευασία ή από την εταιρεία μεταφοράς, η ttec.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγή με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτά της επιστροφής.Αλλαγές και επιστροφές σε προϊόντα προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον αποστολέα.


Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο email στο sales@ttec.gr μία έγγραφη και σαφή δήλωση σας ή το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ ,εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε, εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς που δεν οφείλονται σε εμάς.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ενδεικτικά δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ ακουστικά, για λόγους υγιεινής.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 6096900 ή μέσο email στο sales@ttec.gr  προτού αποστείλετε τα προϊόντα.